Poštovani posetioci,

Danas svaki  ozbiljan biznis zahteva ozbilju reklamu. Zato Vam predlažemo da se reklamirate kod nas!


 

Naš portal www.yu-build.rs je građevinski  i arhitektonski sajt u Srbiji sa najdužom tradicijom.

Na njemu možete pronaći specijalizovane informacije iz građevinarstva , arhitekture i srodnih oblasti kao što su investicije i nekretnine u vidu :

 • Aktuelnih vesti
 • Najava stručnih događaja ( sajmova, seminara, kongresa i predavanja )
 • Baza firmi koje posluju na domaćem tržištu
 • Najsvežijih ponuda za poslove

Zasto se reklamirati kod nas ?

 1. Efikasnost- daleko veći efekat za uložena sredstva naspram štampe , radija ili televizije za manja ulaganja dobija se više.
 2. Istraživanja pokazuju da većinu koisnika Interneta na teritorijui Srbije čine domaćinstva sa primanjima iznad proseka
 3. Važan deo Internet auditorijuma u Srbiji čine ljudi na vodećim pozicijama u svojim preduzećima i organizacijama. Oni, između ostalog , Internet koriste kao mesto za pronalaženje informacija o novim potencijalnim partnerima kao i o konkurenciji.
 4. Fleksibilnost – promotivne kampanje na Internetu mogu se menjati i uismeravati čak i nakon što kampanja započne.
 5. Portal sa usko specijalizovanim temama(građevinarstvo i arhitektura) omogućava Vam da se obratite direktno Vašoj ciljnoj grupi.

 

Takođe, možemo da Vam ponudimo reklamu u vidu banera (Pozicija 1 i Pozicija2).  Baneri mogu biti :

 • GIF
 • Animirani GIF
 • Flash

Možemo da ponudimo i uslugu promovisanja Vaše firme ili proizvoda/usluge u posebnim tekstovima, koji će se naći u odgovarajućim kategorijama Portala (građevinarstvo, arhitektura, nekretnine, investicije, kao i ostale kategorije po dogovoru).

Takođe, na osnovu vaših informacija, za vas pripremimo autorske članke koji će na najbolji način predstaviti vaš proizvod ili uslugu na našem, ali i na drugim portalima.

Dodatne mogućnosti predstavljanja vaše firme kod nas:

 • Baner i PR članci na sajtu serbiaconstruction.com;
 • Podela vaših štampanih ili DVD materijala na obukama konsultantske kuće „EU Build“ (www.eubuild.rs) koja je naša partnerska firma;
 • Sponzori obuka koje drži „EU Build“ sa svim istaknutim banerima i isticanjem vaseg logotipa na našim pozivnim pismima za obuke, kao i mogućnost besplatne obuke za nekog od vaših kolega.

Napomena: Preduzeće „YU Build media“ d.o.o. nije PDV obveznik.

Za sve ostale aranžmane koji nisu pokriveni ovom stranicom možete nam se obratiti na : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

U slučaju potrebe za dužim periodom oglašavanja obratite nam se za posebne popuste!

Designed by YU-Build